Το Petslife.gr στην προβολή της ταινίας Re-Action στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Προβολή της πρώτης Μη εμπορικής ταινίας Re-Action στην Εκδήλωση του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος για την παράδοση του 9ου Σκύλου Οδηγού, της ΡΕΑ

Re-Action και Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος

 

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου βρεθήκαμε στην προβολή της ταινίας Re-Action στο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στο πλαίσιο της Εκδήλωσης του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος για την παράδοση του 9ου ΣΚΥΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ του Κέντρου, της αγαπημένης όλων των θεατών, της ΡΕΑ.

Δείτε περισσότερα στο album του Facebook!

Η ΡΕΑ, συμπρωταγωνίστρια της σκυλίτσας ROXY στην ταινία, έχοντας τελειώσει την εκπαίδευσή της στα χέρια της εκπαιδεύτριάς της, να παραδόθηκε ως μία Σκύλος Οδηγός που θα προσφέρει τις γνώσεις της σε ένα άτομο με οπτική αναπηρία για μία καλύτερη καθημερινότητα, αυτόνομη και με ασφάλεια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή της ταινίας Re-Action που κράτησε 1 ώρα και 30 λεπτά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η παράδοση του 9ου σκύλου οδηγού και η βράβευση των συντελεστών και συμμετεχόντων στην ταινία.

Re-Action και Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος

Με ιδιαίτερη χαρά παρευρεθήκαμε στην ταινία καθώς υποστηρίζει αυτές τις δράσεις που βοηθάνε στην επιμόρφωση και εκπαίδευση σε θέματα φιλοζωίας και καλύτερης σχέσης με τα ζώα μας.


Humanpet.gr petshop

Αξίζει να επισημάνουμε ότι το humanpet.gr, οι οποίοι αποτελούν άριστοι συνεργάτες μας, έβαλαν το λιθαράκι τους για τη δημιουργία της ταινίας με τη συμμετοχή τους και τις συμβουλές τους στη ταινία.

Λίγα λόγια σχετικά με την ταινία

Το σενάριο της φιλοζωικής ΜΗ εμπορικής ταινίας Re-Action υπογράφεται από τους Αλέξανδρο Κατσάρη και Αρτέμη Σαμοθράκη. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Αρτέμης Σαμοθράκης. Η ταινία διαπραγματεύεται την επιρροή που έχουν τα σκυλιά στον άνθρωπο και τα συναισθήματα που προκαλούνται μέσα από την πολύτιμη σχέση που αναπτύσσεται.


Συμμετέχουν: Τάνια Τρύπη, Ντίνος Καρύδης.
Συμπρωταγωνιστούν: Γιάννα Ζιάννη Θοδωρής Ανθόπουλος, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Τζένη Καζάκου, Δημήτρης Παπαδάκης και σε ρόλο guest εμφανίζονται: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Δημήτρης Μηλιόγλου, Γιώργος Μαυρίδης και πάρα πολλοί άλλοι.

Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, & του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο»

Περίληψη ταινίας

Η Έλενα Βρανά, διάσημη ηθοποιός, ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες και αποφασίζει να υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλάκι. Άραγε, η σκυλίτσα αυτή θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στη παρουσία του σκύλου; Πως ένας σκύλος οδηγός θα αλλάξει την ζωή ενός ατόμου με πρόβλημα όρασης;