Συνέντευξη με τον Tsitsos The Cat!

Συνέντευξη με την πιο ζωηρή γάτα του internet!

 tsitsosthecat

Πηγή είκόνας: Tsitsosthecat.gr

Εισαγωγή από Petslife.gr

Η ομάδα μας έχει κατά καιρούς πάρει συνέντευξεις από μία σειρά αξιόλογων προσώπων που προσφέρουν με το δικό τους τρόπο στον χώρο της φιλοζωϊας και των κατοικιδίων.

Σήμερα, όμως, η ομάδα μας είναι έτοιμη να ζήσει μία νέα διαφορετική εμπειρία, καθώς μαζί μας είναι μία ιδιαίτερη, συναρπαστική και δραστήρια....γάτα! όχι ΔΕΝ διαβάσατε λάθος! Έχουμε μαζί μας τον Τσίτσο την γάτα ή τον Tsitsos The Cat, όπως συνηθίζει να συστήνεται διαδικτυακά (ή σε άλλες γάτες για να κάνει εντύπωση!).

Αγαπάει τις μους και όχι τις κονσέρβες, δεν του αρέσει να τον μυρίζουν άλλες γάτες και επιτρέπει χάδια μόνο για... 22 δευτερόλεπτα και ούτε στιγμή παραπάνω!

Ελπίζουμε τουλάχιστον να μας φερθεί καλά και να μας δώσει όλες τις απαντήσεις δίχως ανεπιθύμητες γρατζουνιές! Καλή σας απόλαυση!

Γεια σου, Τσίτσο! Πες μας λίγα λόγια για εσένα.

Χαίρετε και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε για μένα, μια απλή γάτα-πριγκίπισσα σαν τόσες άλλες! Η ιστορία μου ξεκινάει περίπου πριν 6 χρόνια, όταν, όντας λίγων ημερών,  βρέθηκα εγκαταλελειμμένη μέσα σε ένα βρώμικο κάδο με σκουπίδια. Κελ ντεκαντάνς. Φώναζα σαν τρελή, ξελαρυγγιάστηκα, μέχρι που με άκουσε η σημερινή μου μητέρα και με έβγαλε από αυτή την μιζέρια, με πήγε στον κτηνίατρο, αφαίρεσε από πάνω μου διάφορα ζωύφια. Από κείνη τη στιγμή άρχισα να ανθίζω. Περίπου ένα χρόνο μετά, όταν και είχε γίνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι απλώς μια ακόμη καθημερινή γάτα, αλλά μια γάτα-πριγκίπισσα, μετακομίσαμε στα ανάκτορα γύρω από τα οποία χτίστηκε το βασίλειό μου. Αυτή τη στιγμή στην αυλή υπάρχουν 18 υγιέστατες γάτες και δύο σκύλοι, ενώ οι κτίσεις μου έχουν επεκταθεί με αποικίες που αριθμούν περί τις 50 γάτες και άλλα 4 σκυλιά.

Τσίτσο, είσαι μία γάτα και διαχειρίζεσαι μία ιστοσελίδα, την Tsitsosthecat.gr! Πως τα καταφέρνεις στον διαδικτυακό κόσμο που μέχρι έχουν επικρατήσει τα ανθρώπινα δίποδα πλάσματα;

Ω, είναι πολύ απλό. Χρειάζεται να έχεις μεράκι γι' αυτό που κάνεις. Και εμένα μου αρέσει να παρατηρώ τις άλλες γάτες, να ανακαλύπτω τις σχέσεις τους, να φαντάζομαι ότι έχουν ολόκληρες προσωπικότητες, άλλη νευρική, άλλη χαλαρή, άλλη παρτάκιας και στο τέλος όμως να τις αγαπώ όλες. Άλλωστε με ενδιαφέρει να κάνω τους ανθρώπους να καταλάβουν καλύτερα εμάς τις γάτες, να μάθουν τις συνήθειές μας καθώς ώστε να χτίσουμε μια σχέση μεταξύ μας με αμοιβαία κατανόηση

Βλέπουμε πως έχεις χτίσει στην ιστοσελίδα σου μία μεγάλη διαδικτυακή γατό-παρέα! Μίλησέ μας για το περιεχόμενο και τις δράσεις της ιστοσελίδας σου.

Στην ιστοσελίδα μου και τα social media της, Facebook και στο Instagram αυτή τη στιγμή συμμετέχουν περίπου 15000 φανατικοί πιστοί μου. Το περιεχόμενό της σελίδας περιέχει τις ιστορίες όλων των γατών της αυλής, με βίντεο και φωτογραφίες τους, άρθρα με αφιερώματα σε διάφορες φυλές γάτας, ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην αυλή, ενδιαφέροντα νέα από τον κόσμο της γάτας, διάφορα ιατρικά θέματα και πολλές ιδέες για την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ γατών και ανθρώπων. Επίσης, αν και πριγκίπισσα είμαι αρκούντως δημοκρατική και οργανώνω συχνά σφυγμομετρήσεις (polls) στα social media ώστε να αφουγκράζομαι τις προθέσεις των ακολούθων μου. Παράλληλα οργανώνω διάφορα giveaways με χρήσιμα δώρα για τους φίλους μου, ενώ μου αρέσει να μοιράζομαι με τους φίλους μου πληροφορίες για διάφορα ενδιαφέροντα, αξιοσημείωτα facts σε σχέση με τη Γάτα. Τέλος έχω και ένα κανάλι στο YouTube όπου δημοσιεύω διάφορα βίντεο με ήρωες τις γάτες της αυλής

Τι σχέδια έχεις για το μέλλον;

Τα σχέδια μου για το μέλλον είναι σε πρώτη φάση να εξασφαλίσω πιο καλές συνθήκες για τις γάτες της αυλής καθώς ο Χειμώνας πλησιάζει και πέσανε ήδη οι πρώτες βροχές, αλλά και να στηρίξω ακόμη καλύτερα τις γάτες των περιφερειακών αποικιών. Άλλωστε σκοπεύω να μεγαλώσω ακόμη την παρέα μου στο διαδίκτυο ώστε στις επόμενες Παγκόσμιες Εκλογές Γάτας να θέσω υποψηφιότητα για Γατο-Πλανητάρχισσα!

Α και ένα ακόμη σχέδιο για το μέλλον: Να βγάλω από τη μέση αυτόν τον τρισάθλιο, μηχανορράφο, Ρασπούτιν της αυλής, τον γάτο που ακούει στο όνομα Κινέζος, ο οποίος εποφθαλμιά το βασίλειό μου, ώστε να συνεχίσω ανεμπόδιστη τη βασιλεία μου για άλλα χίλια χρόνια.

Θα ήθελες να ζητήσεις κάτι από τους αναγνώστες μας που διαβάζουν αυτή τη στιγμή με πολύ ενδιαφέρον αυτή τη συνέντευξη;

Βέβαια, θα ήθελα να τους ζητήσω αν επιθυμούν να ενισχύσουν το θεάρεστο έργο μου, να συγκεντρώσουν και να μου αποστείλουν ικανές ποσότητες κονσέρβας πατέ-συκωτάκι, που του έχω αδυναμία, μήπως και καταφέρω να βγάλω το Χειμώνα, γιατί με τόσες ανάγκες στις γατοαποικίες, οι πρώτες περικοπές θα γίνουν στα αποθέματα από το αγαπημένο μου σνακ!

Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία!