Άρτεμις Γουργούλη

Θετική εκπαιδεύτρια σκύλων

 

artemis gourgouliΕίμαι 27 ετών και διαμένω στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτη της θετικής σχολής εκπαίδευσης σκύλων Stardogs. Έχω εκπαιδεύσει φοβικά, ενεργητικά, αντιδραστικά αλλά και επιθετικά σκυλιά καθώς και κουτάβια όσον αφορά την σωστή κοινωνικοποίησή τους.

Η μέθοδος της θετικής εκπαίδευσης μού έχει διδάξει να διαβάζω όσο το δυνατό καλύτερα τη γλώσσα σώματος των σκύλων καθώς και να αναγνωρίζω τα σήματα ηρεμίας που χρησιμοποιούν οι σκύλοι σε κάθε μορφή επικοινωνίας τους.

Συνεχώς, επεκτείνω τις γνώσεις μου περί εκπαίδευσης σκύλων μέσα από βιβλία ξένων συγγραφέων καθώς και από ομάδες θετικών εκπαιδευτών σε κοινωνικά δίκτυα και forums. Τέλος, η εμπειρία μου σε καταφύγια σκύλων βοηθώντας εθελοντικά στις καθημερινές δουλειές, με έκανε να δεθώ ακόμα περισσότερο με τους σκύλους καθώς και να ευαισθητοποιηθώ όσον αφορά την υιοθεσία αδέσποτων ζώων.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.