Ένα event για τα αδέσποτα και τη μόδα στο "Κλωστήριον"

Η ομάδα του petslife.gr παρευρέθηκε στο All day party “APERGIS & ROXY LOVE THE STRAYS powered by Artfashion.gr” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στο πολυχώρο του gallery bar «ΚΛΩΣΤΗΡΙΟΝ».

Η ομάδα του petslife.gr

Σε ένα πολύ ζεστό κλίμα δόθηκε στην ομάδα μας η ευκαιρία να γνωρίσουμε και να συνομιλήσουμε με πλήθος ατόμων που αγαπούν τα αδέσποτα ζώα και τη μόδα!

Video από την εκδήλωση

Το petslife.gr επιμελήθηκε το video της εκδήλωσης το οποίο και σας παρουσιάζουμε ακολούθως.

Στο event παρευρέθηκαν ο γνωστός σχεδιαστής Πάνος Απέργης παρέα με τη Ρόξυ, τους Αρτέμη Σαμοθράκη και Αλέξανδρο Κατσάρη, τη Μαρία Ζεϊμπέογλου, τον Χρήστο Πετρίδη και την αξιότιμη κα. Τζένυ Οικονόμου – Ρίζου. Μέσα από την αγάπη και τις δράσεις τους για τα αδέσποτα ζώα, εν όψει Χριστουγέννων, δημιούργησαν, ο καθένας μέσα από την ιδιότητά του και συνέπραξαν ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν τους τετράποδους φίλους τους.

Απέργης & Ρόξυ event

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και περιείχε πολλά δρώμενα όπως, μόδα, φωτογραφικό διαγωνισμό, κληρώσεις δώρων, παρουσίαση του παραμυθιού της Ρόξυ, έκθεση τέχνης από τους Έλληνες και ξένους δημιουργούς , ομιλίες από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές, μουσική, ενημέρωση, χαμόγελα και πολλή - πολλή Αγάπη!

Στο πλαίσιο των ομιλιών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους ακόλουθους ομιλητές.

Η Χρυσούλα Χασάπη, εκπαιδεύτρια σκύλων, έδωσε πολύτιμες συμβουλές, με τη βοήθεια της πανέξυπνης Νεφέλης,  ώστε να είναι αρμονική η συμβίωση με τους τετράποδους ήρωες. Επίσης, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Agility από τη σχολή Von David Sportingdog Varibobi, του παγκόσμιου πρωταθλητή Davide Codebue,  μίλησε για αυτό το σούπερ διασκεδαστικό άθλημα που κάνει ευτυχισμένους τόσο τους σκύλους όσο και τους κηδεμόνες τους.

Η κτηνίατρος Ναυσικά Καστανά έδωσε πολύτιμες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουμε όταν βρίσκουμε ένα αδέσποτο μέχρι να πάμε στον κτηνίατρο. Επίσης, ποιες είναι οι πρώτες βοήθειες που πρέπει να δώσουμε σε ένα τραυματισμένο ή άρρωστο ζώο.

Η Ελπίδα Ισμαήλ, ταλαντούχα pet photographer, με μοναδική ματιά και ... τη μοναδική Λίζα της, αποκάλυψε τα μυστικά μιας επιτυχημένης φωτογραφίας με το κατοικίδιο μας.

Εκπλήξεις και δώρα

Στο all day party οι επισκέπτες προσέφεραν ζωοτροφές, φάρμακα και αξεσουάρ για τα αδέσποτα ζώα και, ταυτόχρονα, κέρδισαν πλούσια δώρα, όπως φορέματα, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ, προσφορά του σχεδιαστή Πάνου Απέργη!

Η εκδήλωση υποστήριξε φιλοζωικούς συλλόγους και οργανώσεις.

Τα έργα ζωγραφικής που εκτέθηκαν ήταν προσφορά των "Ελλήνων και Ξένων Δημιουργών – GFC" για την ενίσχυση των φιλοζωικών συλλόγων.

Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρία MERIMNA365.GR με τα ολοκληρωμένα προγράμματα περίθαλψης κατοικίδιων.

Μέριμνα365 Χρυσός Χορηγός


Χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να επιτύχουμε την ομαλή, ασφαλή και αποδοτική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.