Όροι χρήσης

Αποδοχή όρων χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας στο Petslife.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσης. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε από τους Όρους Χρήσης του Petslife.gr, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες του, να αποχωρίσετε και να μην επισκέπτεστε στο εξής την ιστοσελίδα μας. To Petslife.gr μπορεί, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξει αυτούς τους Όρους Χρήσης.

Το Petslife.gr

Το Petslife.gr αποτελεί μία ιδέα για ένα διαδικτυακό χώρο ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ψυχαγωγίας με επίκεντρο το κατοικίδιο.

Περιεχόμενο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) του περιεχομένου του Petslife.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Κάθε κείμενο, εικόνα, περιεχόμενο, ήχος, αρχείο, σχέδιο κλπ, του διαδικτυακού μας τόπου, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία μας, και απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση, κάθε αναπαραγωγή, κάθε πώληση ή ενοικίαση, κάθε ανάρτηση ή κοινοποίηση ή κυκλοφορία με οποιονδήποτε τρόπο, εφ όσον αυτό στοχεύει σε δημόσια ή εμπορική χρήση.

Κατ’ εξαίρεση, τα παραπάνω επιτρέπονται, υπό τον όρο της έγγραφης συναίνεσης της ιδιοκτησίας του διαδικτυακού τόπου.

Αποκλεισμός Προτροπών – Συμβουλών

Κανένα μέρος του παρεχομένου περιεχομένου στους χρήστες - επισκέπτες της ιστοσελίδας δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράληψη, αλλά αντιθέτως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών κατόπιν αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση την δική τους βούληση, αποκλειομένης οιασδήποτε ευθύνης της ιστοσελίδας.

Υπερσύνδεσμοι (links) προς άλλα sites

Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε. Η ιστοσελίδα δε φέρει ευθύνη για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners.