Σχετικά με εμάς

Το Petslife.gr είναι ένας χώρος ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ψυχαγωγίας με επίκεντρο το κατοικίδιο.

Από την ιδέα... στο petslife.gr

Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μία πολυάσχολη καθημερινότητα, που δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με όσα θα θέλαμε. Το πρώτο βήμα έκανε ο Αχιλλέας ο οποίος καιρό επεξεργαζόταν την ιδέα και αποφάσισε να τη μοιραστεί και να τη διαμορφώσει με τον Τάσο. Η ιδέα βαφτίστηκε και το site πήρε την αρχική του μορφή! Μα η παρέα μεγάλωσε και ο Γιώργος έβαλε ιδέες και βάσεις για να πετύχει το εγχείρημα!

Από το petslife.gr... στην ομάδα!

Η παρέα των νέων (έτσι θέλουμε να πιστεύουμε ακόμη!) ανθρώπων, μετά από αρκετά ξενύχτια και brain storming sessions, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον (έστω και λίγο) ελεύθερο χρόνο της και ως μία δημιουργική ομάδα με όρεξη, μεράκι, τεχνογνωσία, να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και νέα σε όσους τα αναζητούν.

Αποστολή μας

Το Petslife.gr αποτελεί τη δημιουργία ενός διαδικτυακού χώρου - σημείου αναφοράς - με διαχρονικά χρήσιμα άρθρα σχετικά με θέματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων. Επιπλέον, η ανάπτυξη χρήσιμων ιδεών που μπορούν να προσφέρουν στους αναγνώστες μας ψυχαγωγία η/και λύσεις σε θέματα που αφορούν το κατοικίδιό τους.

Η θεματολογία του Petslife.gr αφορά ζώα που μπορεί να έχει κάποιος στο σπίτι του (κατοικίδια). Το περιεχόμενό του είναι δομημένο σε ενότητες που αφορούν τις δημοφιλέστερες κατηγορίες κατοικίδιων, δηλαδή τους σκύλους, τις γάτες, τα ψάρια και τα πτηνά.

Επιπλέον, στο Blog καλύπτουμε θέματα σχετικά με κατοικίδια που δεν ανήκουν σε κάποια από τις 4 βασικές κατηγορίες ή θέματα πoυ γενικά αφορούν όλους τους φιλόζωους.

Θα επιδιώξουμε συνεχώς συνεργασίες με επιστήμονες και επαγγελματίες με σκοπό να φιλοξενήσουμε άρθρα και συμβουλές σχετικά με τα κατοικίδια που όλοι αγαπάμε.

Η ανταμοιβή μας είναι να βρείτε όλοι εσείς, ένα χώρο ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ψυχαγωγίας, ο οποίος να σας εμπνέει ώστε να είναι η συμβίωση με το κατοικίδιό σας ξεχωριστή! :-)